Narkose hos tannlege

Narkosebehandling hos tannlege er et mulig alternativ for deg som lider av ekstrem tannlegeskrekk
Narkose hos tannlege

Narkose hos tannlegen er et alternativ til deg som lider av ekstrem tannlegeskrekk eller er allergisk mot bedøvelse.

Narkose behandling hos tannlege er et mulig alternativ for deg som lider av ekstrem tannlegeskrekk og som har et stort behov for tannbehandling. Under narkosebehandling vil du sove dypt og vil ikke føle noen smerte eller noe ubehag mens tannbehandlingen foregår.

Kløfta Tannhelsesenter tilbyr tannbehandling under narkose og sedasjon i samarbeid med anestesilege (narkoselege) og anestesisykepleier. For at din sikkerhet skal være ivaretatt er narkoselegen ansvarlig for de medisinske vurderingene og selve narkosebehandlingen. Tannbehandling som skal utføres under narkose må planlegges med stor nøyaktighet slik at din sikkerhet er ivaretatt på en forsvarlig måte. Har du ingen store helseproblemer og er ellers frisk, går det som oftest bra med narkosebehandling.

Narkosebehandling og sedasjonsbehandling er kun å anse som en del av behandling av din tannlegeskrekk.
Hvis mulig ønsker vi å behandle din tannlegeskrekk med enklere metoder. Våre tannleger her på Kløfta Tannhelsesenter har lang erfaring med å behandle tannlegeskrekk. Narkosebehandling og sedasjonsbehandling er alltid å betrakte som litt risikofylt, derfor ønsker vi at du kontakter oss for en gratis vurdering og samtale om din tannlegeskrekk på 63 97 70 00

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Lider du av alvorlig tannlegeskrekk, har unngått tannlegen i flere år og har et stort tannbehandlingsbehov – kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon. Under denne konsultasjonen diskuterer vi ditt behandlingsbehov og nødvendigheten for narkosebehandling. Tannlegen og du som pasient planlegger videre forløpet for din tannbehandling og har en åpen dialog om muligheter og alternativer.

Kontakt oss i dag på 63 97 70 00 for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Sist endret: torsdag 19 april, 2018
Publisert av: Kløfta Tannhelsesenter