Tannlegevakt

Tannlegevakt

Tannlegevakt nær Akershus Oslo Skedsmo Lillestrøm Ullensaker Gjerdrum Nannestad Nes Sørum Fet Jessheim Nittedal Eidsvoll Lørenskog Hedmark Kongsvinger Skarnes Sør-Odal og mange flere

Kløfta Tannhelsesenter har tannlegevakt for deg som får akutte tannsmerter. Våre tannleger vil vi gi deg en trygg og smertefri tannbehandling. Tannverk eller tannpine er veldig vondt og derfor vil vi hjelpe deg med dette snarest mulig! Vi garanterer deg en rask time til tannlege på dagen slik at smerten blir lindret.

Det er mange årsaker til akutt tannverk. Det kan være dyp karies, uhell knekt tann, fraktur, tannskade, mistet tannkrone eller tannfylling. Du kan også få akutt tannverk av betennelse i nerven til tannen. Her kan smerten komme og gå, og hvis det danner seg betennelse vil du merke en byll i munnhulen (abcess), dette er tegn på infeksjon i tannkjøttet, og kan være en veldig farlig tilstand da det kan spre seg videre. Ring oss i dag for akutt time til tannlege eller klikk her for å bestille timen.

Kløfta Tannhelsesenter og våre tannleger sitt fokus er at du som pasient skal beholde dine naturlige tenner så langt det er mulig. Ved knekt eller mistet tann anbefaler vi deg å enten legge mistet tann i melk eller å ta vare på den i munnen frem til du kommer til oss slik at muligheten for å sette den tilbake er tilstede. Av og til må en tann trekkes og da vil våre tannleger gi deg et prisforslag på tannbehandlingen din slik at du til slutt kan få tilbake det smilet du hadde tidligere.

Med lokalbedøvelse sørger våre tannleger for en smertefri tannbehandling her på Kløfta Tannhelsesenter. Våre tannleger har lang erfaring med tannlegevakt og hjelper deg med dine akutte tannproblemer.

Har du vært utsatt for en ulykke eller akutt tannskade kan du ha krav på å få dekket kostnadene dine via HELFO eller egen tannforsikring. Det er veldig viktig at du tar kontakt med din tannlege eller tannlegevakt umiddelbart samme dag og melde inn skaden til ditt forsikringsselskap. Har du vært utsatt for en ulykke eller fått en akutt tannskade, eller er usikker på om du trenger akutt tannhjelp? Ring oss i dag på 63 97 70 00

Pris ved akutt tannlegevakt.

Et akuttbesøk hos tannlegevakt i Akershus koster fra 500 kroner og oppover. Prisen varierer med hvor lang tid tannlegen trenger på dine tannskader og hvor komplisert tannbehandlingen er. På søndager og om natten kan prisen noen ganger bli høyere.

Kløfta Tannhelsesenter tilbyr en rimelig pris og smertefri tannbehandling med høy kvalitet. Spør gjerne om et kostnadsoverslag før behandlingen starter.

Hos oss får du akutt time til tannlege samme dag. Ring 63 97 70 00

Sist endret: onsdag 23 desember, 2020
Publisert av: Kløfta Tannhelsesenter