Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk

Er du redd for å gå til tannlegen?

Lider du av Tannlegeskrekk så er du ikke alene, mange er redd for å gå til tannlegen. Dessverre er det også mange som ikke går til tannlegen på flere år på grunn av tannlegeskrekk også kalt odontofobi.

Kløfta Tannhelsesenter utfører ulike tannbehandlinger på en smertefri og mer moderne måte for at du som pasient skal bli kvitt din tannlegeskrekk. Sprøyter, lukt, lyd, boring og frykt for smerte ved tannbehandling er ofte fellesnevneren hos pasienter med tannlegeskrekk.

Tannlegeskrekk gjør ofte at du som pasient kommer inn i en ond sirkel på grunn av din odontofobi. Dette gjør at du igjen unngår tannlegebesøk og situasjoner der du burde ha vært hos en tannlege for tannbehandling. Selv om du som regel har god innsikt i din egen tannhelse – skammer du deg over den. Negative erfaringer oppgir mer enn 70% av de som lider av tannlegeskrekk som grunn til sin odontofobi.

Vårt fokus er deg som pasient

Har du barn og selv lider av tannlegeskrekk kan det ofte være vanskelig å følge sitt eget barn til tannlegen.
Våre tannleger sørger for at din tannbehandling blir helt smertefri og vårt fokus er deg som pasient. Vi tar oss god tid til å lytte til deg og gjør alt for at du skal føle deg trygg. Vil du at vi skal stoppe under tannbehandlingen gjør våre tannleger det, uansett om du lurer på noe eller om du skulle føle ubehag.

Våre tannleger tar seg god tid til deg som pasient og hvis du ønsker kan vi dele opp tannbehandlingen i flere omganger. Din trygghet og velvære er det våre tannleger her på Kløfta Tannhelsesenter fokuserer på.

Våre tannleger er svært dyktige på å ta vare på deg som pasient. Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Sist endret: torsdag 19 april, 2018
Publisert av: Kløfta Tannhelsesenter