Om oss

Om oss

Kløfta Tannhelsesenter består av et erfarent tannlegeteam

Kløfta Tannhelsesenter består av et erfarent team av tannleger, tannlegesekretærer, spesialister, oralkirurg, psykolog og tannteknikkere. Din tannlege finner du på Kløfta Tannhelsesenter.

Vi utfører både vanlige og avanserte tannbehandlinger som puss, tannstein, tannbleking og forebygging av syreskader på tennene. Vi utfører også enkle fyllinger og rotfyllinger til mer avanserte og kompliserte tannbehandlinger som tannprotetikk, tannbro, kirurgiske tannbehandlinger, kompliserte rotfyllinger, periodontale sykdommer som pyrea eller behandling av gingivitt, tannkjøtt betennelse og infeksjoner i munnhulen.

Tilgjengelighet og kvalitet

Våre tannleger tar seg god tid til deg som pasient og gir deg en smertefri tannbehandling. Har du tannlegeskrekk har våre tannleger her på Kløfta Tannhelsesenter god erfaring med dette. Du som pasient er vårt hovedfokus og du er dermed med på å bestemme under din tannbehandling.

Våre styrker er tilgjengelighet og kvalitet på våre tannbehandlinger. Vi har lange åpningstider mandag – fredag og vi har åpent i helgene. Tannlegevakt har vi også slik at du med akutte tannproblemer skal få den behandlingen og smertelindringen du behøver der og da. Vi gir deg kun den tannbehandlingen som er absolutt nødvendig for deg og din velvære. Vi strekker oss langt for å gi deg den beste personlige servicen du kan få hos våre tannleger og sørger samtidig for at din tannbehandling er smertefri. Hvis du ønsker det så setter vi deg opp til årlige undersøkelser slik at din munn- og tannhelse bevarer det gode resulatet.

Akutt tannlege på dagen

Tannverk og tannpine er en av de absolutt verste smertene man kan oppleve, det kan til og med føles ut som at det sitter i øret og da er det ofte betennelse og infeksjon på en nerve i munnen. De fleste tannproblemer må behandles så fort som mulig og jo lengre man venter desto mer kompliserte og alvorlige blir tannproblemene. Smerten ved akutt tannverk blir ikke borte, og du bør komme deg til tannlegevakt så fort som mulig. Våre tannleger kan gi deg riktig smertelindring. I noen tilfeller vil bakteriene ved en infeksjon spre seg til sentrale deler av kroppen der alvorlige komplikasjoner kan oppstå. Om man ikke søker hjelp for sin akutte tannverk med en gang kan alvorlig tannbetennelse være livstruende.

Har du tannpine, tannbyll, mistet tannprotese, mistet fylling eller knekt fortann ta kontakt med oss på 63 97 70 00 så fort som mulig så hjelper vi deg samme dag. Kløfta Tannhelsesenter og våre tannleger er godt rustet for å ta imot deg med akutte tannproblemer.

Sentral beliggenhet

Kløfta Tannhelsesenter ligger sentralt til for de fleste kommuner på øvre og nedre romerike.

Ring oss i dag på 63 97 70 00 eller kontakt oss her så hjelper vi deg med dine tannproblemer.

Sist endret: mandag 14 mai, 2018
Publisert av: Kløfta Tannhelsesenter