Personvern og informasjonskapsler

Denne siden inneholder informasjon om hvordan Kløfta Tannhelsesenter AS samler inn og behandler informasjonskapsler (såkalte cookies) og andre personopplysninger.

Våre brukeres tillit er det viktigste for oss. Derfor følger vi strenge rutiner for hvordan vi behandler og oppbevarer personopplysninger. Kløfta Tannhelsesenter AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Generelle vilkår ved bruk av Kloftatannhelsesenter.no

Nettstatistikk

Kløfta Tannhelsesenter AS bruker Google Analytics for å samle inn opplysninger over besøkende på kloftatannhelsesenter.no. Opplysningene som samles inn gir statistikk over hvordan nettstedet brukes. Eksempler på dette er hvilke sider som besøkes, hvor lenge nettbesøk varer og hvordan brukere finner siden. Opplysningene gir oss ikke informasjon som navn og adresse. Alle opplysninger og informasjon som samles inn vises i avidentifisert form. Det betyr at vi ikke kan knytte opplysningene mot enkeltpersoner. Vi samler inn IP-adresser, men også disse vises i avidentifisert form.

Informasjonskapsler (cookies):

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser (f.eks Safari, Google Chrome eller Firefox) når du besøker nettsider. Det er disse informasjonskapslene som lar oss samle inn opplysningene som brukes til å føre nettstatistikk. De fleste moderne nettlesere godkjenner bruken av informasjonskapsler automatisk. Du kan endre hvordan din nettleser bruker informasjonskapsler ved å finne innstillingene i din nettleser. Om du bruker dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Vilkår ved bruk av kontaktskjemaer:

Når du sender inn et kontaktskjema til oss (f.eks via «kontakt oss-siden», eller når du bestiller en time), vil vi bruke informasjonen til å behandle din forespørsel. Informasjonen lagres trygt i våre systemer og vil ikke brukes til andre formål. Dersom du ønsker at vi sletter din informasjon, kan du sende en e-post til post@kloftatannhelsesenter.no.

Tlf. 63 97 70 00

Sist endret: onsdag 16 desember, 2020
Publisert av: Ruben